VES MESEC OKTOBER IZJEMNA AKCIJA!

Ste vedeli, da je vsak peti prebivalec oziroma prebivalka Slovenije starejši od 65 let? Poznate koga, ki spada v to skupino ali pa ste to vi? Potem NUJNO berite dalje…

1. oktober je za mednarodni dan starejših razglasila Generalna skupščina Združenih narodov leta 1990, z namenom, da bi se vsako leto na ta dan s posebno pozornostjo razpravljalo o različnih vprašanjih, povezanih s starejšimi ljudmi.

Na Poti med krošnjami Pohorje pa smo se odločili, da bomo starejše obiskovalce nad 65 let razvajali kar ves mesec oktober 2022.

A kako? Ker vemo, da so seniorji še kako aktivni, družabni in dodobra izkoristijo svoj prosti čas, smo za oktober pripravili posebno ponudbo - na blagajni vam ob nakupu ene senior vstopnice drugo senior vstopnico PODARIMO.*

Koga boste povabili na sprehod med krošnjami? Jesen je pravi čas za izlet na Roglo. Preden jo pobeli sneg…

Dobrodošli med krošnjami.

POT MED KROŠNJAMI POHORJE JE ODPRTA VSO LETO
V oktobru je Pot odprta od 10:00 do 18:00 ure, zadnji vstop uro pred zaprtjem.

Z novembrom se odpiralni čas ponovno spremeni in sicer se je med krošnjami mogoče sprehoditi od 10:00 do 16:00, zadnji vstop uro pred zaprtjem.

Vse aktualne informacije spremljajte na spletni strani Poti med krošnjami Pohorje in družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

*Akcija ne velja za nakupe v e-trgovini in darilne bone. Z izrazom "starejši" poimenujemo osebe, ki so že dopolnile 65 let in več.