Nova dogodivščina na Poti med krošnjami Pohorje na Rogli

Poiščite skriti zaklad in se potegujte za nagrade

Zimske počitnice so pred vrati. Zdaj bo pravi čas za raziskovanje v naravi. Kam nas pripelje radovednost? Do novih spoznanj in skrivnostnih odkritij. Na Poti med krošnjami Pohorje bodo otroci s pomočjo svojega znanja odkrivali sledi, ki vodijo do izgubljenega zaklada našega veverička Emila.

Poučna zabava za vso družino

Od 19. februarja 2022 dalje boste lahko ob obisku Poti med krošnjami Pohorje priskočili na pomoč veveričku Emilu, ki ne najde svojega zaklada. Na poti vas bodo čakala zanimiva vprašanja o naravi, rastlinah in živalih, ki bivajo v okolici razgledne poti. Če boste na vprašanja pravilno odgovorili in s tem odkrili skrito geslo, boste gotovo našli sledi do izgubljenega Emilovega zaklada.

Več o iskanju skritega zaklada izveste na naši vstopni točki, kjer boste ob obisku prejeli tudi pripomočke in navodila za sodelovanje.

Potegujete se lahko za lepe nagrade

Ves trud, ki ga boste otroci in starši vložili v odkrivanje gesla in skritega zaklada ob obisku Poti med krošnjami, pa ne bo zaman. Vabimo vas, da sodelujete tudi v nagradni igri in se potegujete za privlačne družinske nagrade, saj jih bomo izžrebali med vsemi, ki boste oddali obrazce s pravilno izpolnjenim skritim geslom.

Pravilnik nagradne igre je objavljen tukaj.

Že februarja dlje med krošnjami

S pričetkom zimskih počitnic podaljšujemo delovni čas. Od 19. do 28. februarja bo Pot med krošnjami Pohorje odprta vse do 17. ure, kar pomeni, da je zadnji vstop mogoč do 16. ure popoldne. Že  meseca marca pa boste v razgledih uživali vse do 18. ure zvečer, vstopali pa do 17. ure. Zjutraj pa vas kot običajno pričakujemo od 10. ure dalje.